Menu Sluiten
Special fx te huur

SPECIAL FX

Special effects (FX) spelen een belangrijke rol in het creëren van een onvergetelijke ervaring voor gasten tijdens evenementen. Van indrukwekkende vuurwerkshows tot realistische nevel effecten, speciale effecten kunnen een evenement visueel aantrekkelijker maken en ervoor zorgen dat het een onvergetelijke ervaring wordt.

Er zijn verschillende soorten speciale effecten die kunnen worden gebruikt tijdens een evenement, zoals vuurwerk, confetti, nevel, rook, lasers, en water-effecten. Elk effect heeft zijn eigen unieke eigenschappen en kan worden aangepast aan de specifieke vereisten van het evenement.

PRODUCTEN

Flamethrower te huur

FLAMETHROWER

50 € / DAG INCLUSIEF BTW

Met deze Xtreme Fire Jet huur je een eigentijdse vlammenwerper machine die aan alle veiligheidsvereisten voldoet. Met deze flame jet of stage flames creëer je moeiteloos echte vlammen die tot 4 meter hoog reiken. De voeding van deze vuurmachine bestaat uit aerosols. Je kan deze naast gewone vlammen ook een gekleurde vuurbal laten produceren. Er komt geen waakvlam aan te pas. Deze vlam wordt elektrisch aan gestoken van zodra je op de afvuurknop drukt. Dit maakt de Firejet veel veiliger in gebruik dan machines op propaangas. Je plaatst deze vuurmachine natuurlijk altijd op een stevige vaste ondergrond. Voorzie tevens de nodige veiligheidsafstand tot het plafond.
  • Afvuur basis die opwaartse vlammen & vuurballen tot 4 meter creëert
  • 1 aerosol vulling kan tot 60 tot 80 vlam effecten produceren (je hebt zelf controle over de duur van het effect)
  • Stage flames vuureffect in meerdere kleuren beschikbaar: gekleurde aerosols
  • Dit toestel kan je enkel huren wanneer je ook de correcte verbruiksproducten bij ons afneemt. Eigen brandstof aerosols zijn absoluut verboden.
Gewicht: 5 kg
Afmetingen: 60 × 27 × 27 cm
  • Makkelijk & veilig te bedienen fire jet met de Effectivator direct controller (geen DMX, om ongelukken te vermijden) OPGELET: EFFECTIVATOR WORDT NIET MEEGELEVERD
  • De firejet is steeds op een vlak oppervlak te gebruiken
  • Verbinding tussen de vlammenwerper toestellen en de controller gebeurt via normale signaalkabels. Er is dus geen aparte stroomaansluiting nodig bij het huren van een vlammenwerper.

Ik wil een spektakel!