Menu Sluiten

CREW

De sleutel tot een succesvol evenement zijn de mensen achter de schermen.
Daarom hebben wij een toegewijde en ervaren crew om alle aspecten van jouw evenement te behandelen.

Al onze crewleden zijn volledig opgeleid en ervaren in hun respectievelijke velden.
Wij geven de prioriteit aan de gezondheid en veiligheid van ons team en de jouwe, dus we
zorgen ervoor dat iedereen de juiste opleidingen en certificeringen heeft.businessman buttoning up blazer of elegant suit

Evenement managers

Ze werken met jou samen om jouw wensen te begrijpen en een plan voor het evenement te maken. Ze zijn verantwoordelijk voor de coƶrdinatie van alle aspecten van het evenement, inclusief opbouw, uitvoering en afbraak.


Technische crew

Dit omvat lichttechnici, geluidstechnici en andere technische experts die ervoor zorgen dat alle technische aspecten van het evenement soepel verlopen.

abstract art circle clockwork

close up shot of a person holding a red rope

Rigging team

Dit ervaren team van professionals zijn specialisten in werken op hoogte. Met tijdelijke hijs- en hef installaties hangen ze licht, video en geluid op. The sky is the limit.


Reinigingscrew

Zij zijn verantwoordelijk voor het schoonmaken van het evenementengebied voor, tijdens en na het evenement.

shallow focus photo of man holding floor brush ceramic figurine

Free back of a security

Beveiligings- en EHBO ploeg

Zij zorgen voor de veiligheid van jouw gasten en eigendom, handhaven de orde en verstrekken een veilige omgeving. Tevens kunnen zij instaan voor crowd control, toegangscontrole en de algemene garantie voor een veilig en aangenaam event.


Bar crew

Onze ervaren barmannen zullen jouw gasten met een lach bedienen en ervoor zorgen dat iedereen een geweldige tijd heeft. Tevens kunnen zij verantwoordelijk worden gesteld voor het aanvullen van de bar, algemene voorraadbeheer, het gebied schoon en georganiseerd te houden. Zij zorgen ervoor dat iedereen zich aan alle drankvoorschriften en wettelijke leeftijdsgrenzen betreffende alcohol houdt.

crew

tubes of white toilet paper and plastic basket on bathroom floor

Toilet dames/heren

Deze professionele medewerkers zijn verantwoordelijk voor het schoonmaken van de sanitaire voorzieningen, bijvullen van toiletpapier en andere voorraden en zorgen ervoor dat de toiletten goed geventileerd zijn. Ze kunnen ook verantwoordelijk zijn voor het controleren van de toiletten zodat ze netjes worden gehouden en dat er geen vernieling of andere schade ontstaat.


Heftruck/reachtruck operators

Het gebruik van een heftruck of reachtruck kan uw werkzaamheden efficiƫnter en veiliger maken. Het is belangrijk om de juiste hef- of reachtruck te kiezen voor uw specifieke toepassing en ervoor te zorgen dat deze door een ervaren chauffeur wordt gehanteerd. Zo worden problemen vermeden en kan een veilige werkomgeving worden gegarandeerd.

person using forklift

Ik zoek helpende handen.